Wij werken op locatie

Goede garantie voorwaarde

Bel vandaag

1
Sales

Kom in gesprek

Hoe kunnen wij helpen

arrow

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false” ajax=”true” tabindex=”49″ field_values=”check=First Choice,Second Choice”]

contact

De Airco Specialist

Waarom Airco installatie

Vakmanschap op de eerste plaats

Wij de specialist in Airco en klimaatbeheersing

Een website als deze, hoort het visitekaartje van het bedrijf te zijn. Wij denken daar anders over. Ons visitekaartje is het werk dat we opleveren: het sanitair, de elektra-installaties en de verwarming en luchtbehandelinginstallaties. Onze goede service is ons  visitekaartje.

 

Bij airco-installatie is de betrokken installateur namelijk een echt betrokken installateur. Iemand die niet louter uitvoert wat er gevraagd wordt, maar die expertise toevoegt. Die durft te adviseren en die meedenkt in de installatie én in de processen.

Want vooral in bestaande bouw is het van belang, de zaken zo te organiseren, dat de overlast voor gebruikers minimaal blijft en het effect optimaal. Dat kunnen we garanderen. Enerzijds door de betrokkenheid en flexibiliteit van onze vakmensen, anderzijds doordat we een breed pakket aan diensten hebben, die we gecombineerd aan kunnen bieden: verwarming, ventilatie, sanitair, elektra en Onderhoud en Service.

Airco installatie

Wij plaatsen Airco’s binnen 1 dag. Vanaf een buiten unit tot aan de units voor in de kamers. 

Klimaatbeheersing

Het juiste klimaat zorgt immers voor meer comfor in de woning. Altijd een perfect klimaat in huis.

Airco onderhoudsservice

Uw airco altijd onderhouden voor de perfecte prestatie in uw woning.

Bedrijven waar wij veel mee werken

Start vandaag

Maak een afspraak voor een vrijblijvende vloerinspectie

Airco installatie

De specialist in airco’s en klimaatbeheersing

Hoe wij u kunnen helpen

Hoe wij werken

Allereerst komen we graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte opnamen en uw wensen te bespreken. Aan de hand van deze informatie maken wij samen met u een plan van aanpak op.

Airco per kamer

Iedere vloer schuren we in 3 lagen op. eerst heel grof waarna we steeds fijner gaan werken. 

Mobile airo's

Nu de vloer goed geschuurd is kunnen we starten met het stofvrijmaken van uw vloer voordat we gaan starten met de afwerking hiervan

klimaatbeheersing

Nu de vloer stofvrij is starten we met de afwerking van uw vloer. Dit kan met een olie, lak of hardwax. Dit zullen we uitvoerig met u bespreken waarna u een keuze kut maken.